King louie staat voor vintage geïnspireerde kleding met zelf ontworpen printjes, heel kleurrijk en een goede pasvorm. Kleding ontwikkelen waar mensen vrolijk van worden. Een prachtig merk van eigen bodem.

Wie Juffrouw Jansen zegt, zegt vrouwelijke silhouetten en mode met een flinke dosis fun. Elegant, sexy en een tikje eigenwijs. Trots op haar Hollandse nationaliteit voegt ze daar een vleugje Nederlandse nuchterheid aan toe.

Elsewhere is een 100% Nederlands merk van de hand van Sylvia Elders. De tijdloze collectie van Elsewhere kenmerkt zich door een creatieve stijl en een vrouwelijk silhouet  Zwart is de basis kleur die elk seizoen terug komt, waarin eenvoud en unieke stijl zich laten combineren.

De Kyra & Ko look is onderscheidend en tegelijkertijd functioneel. De vrouwelijke, brede collectie biedt veel mogelijkheden en kan zowel makkelijk als formeel gedragen worden. Bij Kyra & Ko geloven we in de kracht om het samen te doen. 

Cream brengt al meer dan een decennium een ode aan vrouwelijkheid door een unieke, trendy signaturelook aan te bieden, die het hart aanspreekt van de vrouw die van bohemienne luxe met een Scandinavisch gevoel houdt. Elke collectie wordt gedefinieerd door details in allerlei vormen, om te benadrukken hoe uniek Cream is.

KAFFE is een Deens modemerk, dat de natuurlijke vrouw sinds 1993 een moderne Scandinavische stijl heeft gegeven. Trouw aan onze filosofie,  geloven we in toekomstige klassiekers. Met 25 jaar ervaring blijven we tijdloze collecties creëren met mooie details,  geweldige stoffen en veelzijdige stijlen.

Dit Franse merk verovert Nederland sinds 2017 met tijdloze wind- en waterdichte jassen, die zich kenmerken door de streepjesvoering, de soepele stof en de vrolijke kleuren in diverse modellen. Daarnaast bevat de collectie van Hublot Mode Marine fashion-items met een maritieme en sportieve uitstraling voor groot en klein.

Corel is een Amsterdams modemerk gespecialiseerd in broeken, die goed zitten en waar iedere vrouw zich mooier in voelt. Pasvorm, kwaliteit en tijdloze ontwerpen zijn al 35 jaar onze belangrijkste waarden. Dit zit al in ons DNA sinds Corrie en Ellie in 1982 hun naam en pioniersgeest bundelden in Corel en samen de iconische ‘zijrits’ broek ontwierpen.

De naam Ornavit Design staat voor Italiaanse exclusiviteit en  elegantie. Het resultaat van een lange samenwerking met Italiaanse ateliers en de Nederlandse ontwerpster maakt Ornavit Design bijzonder. Door de ambachtelijke en duurzame wijze van produceren is elk kledingstuk uniek.

Mix & Match losse Cubes en creëer zo uw eigen passende sieraden. Lichtgewicht en met makkelijke magnetische sluiting. Handgemaakt in Nederland met Europese materialen. Kunstwerkjes voor elke gelegenheid.

Elke kraal is handgegoten, geschilderd en gemaakt met zorg en liefde. Door ervaring en toewijding heeft Zsiska technische skills ontwikkelt die ervoor zorgen dat jouw sieraden jaren mooi blijven. Zsiska gelooft in sterkte en elegante vrouwen. Vrouwen die weten wat ze wil.