Zoals u van ons weet, houden wij van persoonlijke aandacht, een kopje koffie en samen mooie sets kleding samenstellen. Helaas is dat momenteel niet mogelijk door de nieuwe ontwikkelingen door Covid-19. 

Om u tegemoet te komen bieden wij nu onze collectie aan met 50% korting! Deze kunnen wij voor u inpakken en bij u langsbrengen. Dan kunt u op uw gemak thuis de kleding passen en beslissen of u de artikelen wilt houden.  Dan komen wij de kleding die u niet wilt houden weer bij u ophalen. Heel gemakkelijk!

Hieronder vindt u de collectie.   Links bovenin de foto vindt u het nummer van de foto. Rechts bovenin de foto vindt u de beschikbare maten en linksonderin de prijs. Deze opties kunt u doorgeven aan Carla en zij en Corrine zullen deze artikelen inpakken en langsbrengen wanneer u in Harderwijk, Ermelo, Zeewolde of binnen de regio woont. Woont u hierbuiten? Dan sturen we het pakketje op per post! Betalen gaat via een Tikkie of overschrijving per bank.  Ook kunt u contant betalen wanneer het team van Birdy de artikelen die u niet wilt  weer komt ophalen (dit gaat alleen op voor klanten binnen de regio).

Hieronder vindt u onze collectie. Als u op de foto klikt wordt deze groter. Onder de foto staat of een artikel is uitverkocht. 
U mailt, belt of Whatappt even naar info@birdywomenswear.nl of  06-30102937.

Geef uw naam, email, adres, telefoonnr en de gewenste items door. Dan komen uw spullen zo snel mogelijk naar naar u toe.

Heeft u nog vragen of komt u er niet uit: bel Carla dan even, wij helpen u graag verder. Veel shop plezier!

Online shop

Webwinkels zijn populair en veel mensen bestellen thuis, vanachter hun computer.  Van kleding tot schoenen, alles kun je online vinden. Het blijft een gok of de maat goed zit en hoe de stof voelt. Als het niet past, moet alles terug gestuurd worden.

Wij van team Birdy vinden dat een gedoe. Wij vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk en helpen u dan ook het liefst bij ons in de winkel. Zo kunnen wij u garanderen dat u met de mooiste outfit de deur uit loopt. Én met een goed gevoel, want ook dat is belangrijk.

Toch online bestellen bij Birdy?

Onze collectie is uniek en wij kopen nooit groot in. Om deze reden hebben wij geen online shop. Ziet u nou op Facebook, Instagram of deze website iets moois voorbij komen. Stuur dan een berichtje of bel ons even, en dan versturen wij het pakketje naar uw huis!